Lunes, 24 de noviembre de 2008

 

                       LECTURA DE POEMES

                            Poetes convidats

                                      JOSÉ MARÍA MICÓ

                                      CÈLIA SÀNCHEZ-MÚSTICH

 

ESPAI COORDINAT PER: GOYA GUTIÉRREZ I AGUSTÍN CALVO GALÁN

http://www.poesia-nostromo.blogspot.com

 

El proper dijous 27 de Novembre a les 19,30 hores, esteu convidats tots i totes a escoltar els versos i els poemes de José María Micó i Cèlia Sànchez-Mústich al Cafè Tertúlia NOSTROMO, C/Ripoll, 16 (Darrere l’Hotel Colon – Zona plaça Catedral)

 

Us esperem

 

  

                            LECTURA DE POEMAS

                            Poetas invitados

                                      JOSÉ MARÍA MICÓ

                                      CÈLIA SÀNCHEZ-MÚSTICH

 

ESPACIO COORDINADO POR: GOYA GUTIÉRREZ I AGUSTÍN CALVO GALÁN

http://www.poesia-nostromo.blogspot.com

 

El próximo jueves 27 de Noviembre a las 19,30 horas, estáis invitados-as

a escuchar los versos y poemas de  José María Micó y Cèlia Sànchez-Mústich en el Café tertulia NOSTROMO C/Ripoll, 16 (Detrás Hotel Colón - Zona plaza Catedral).

 

Os esperamos.

 

 

JOSÉ MARÍA MICÓ es poeta y catedrático de literatura española en la Universitat Pompeu Fabra, donde coordina el Máster en Creación Literaria. Su obra filológica comprende ediciones de clásicos como Alemán, Cervantes, Quevedo y, sobre todo, Luis de Góngora. Autor de varios libros de estudios literarios (el más reciente, Las razones del poeta. Forma poética e historia literaria, de Dante a Borges, Gredos, 2008), ha traducido a poetas clásicos europeos como Ausiàs March (Páginas del Cancionero, Pre-Textos, 2004) y Ludovico Ariosto (las Sátiras en 1999 y el Orlando furioso en 2005, por el que ha obtenido en España el Premio Nacional a la Mejor Traducción y, en Italia, el Premio Internacional Diego Valeri y el Premio Nazionale per la Traduzione). Su obra poética incluye los libros La espera (1992, Premio Hiperión), Letras para cantar (Pamiela, 1997), Camino de ronda (Tusquets, 1998), Verdades y milongas (DVD, 2002) y La sangre de los fósiles (Tusquets, 2005).


José María Micó - http://www.jmmj.eu

 


 

CÈLIA SÀNCHEZ-MÚSTICH va néixer el 1954 a Barcelona i actualment viu a Sitges. De formació musical, ha conreat diversos gèneres literaris. També ha col·laborat en mitjans de comunicació i ha impulsat projectes creatius com ara la singular Festa de la Poesia a Sitges, que codirigeix amb el jove poeta Joan Duran. És autora dels llibres de poemes La cendra i el miracle (1989), El lleu respir (1991), Temperatura humana (1994), Taques (1997) i Llum de claraboia (2004). Ha publicat set llibres de narrativa, entre els quals podem citar les novel·les Les cambres del desig (1999) i Tercer acte d’amor (2002). Ha rebut els premis de poesia Rosa Leveroni 1990, Miquel de Palol 1996, i els de narrativa Don-na 1992, Mercè Rodoreda 1999 i 7lletres 2008, aquest darrer pel llibre de relats NO. I SÍ que apareixerà properament. Alguns dels seus poemes han estat antologats o traduïts a publicacions com Galeusca –antologia poètica 1990-2003, Antologia de poesia catalana femenina (de Carme Riera), 48 poètes catalans pour le XXI siècle, He decidido seguir viviendo (Universitat de Guadalajara, Mèxic), Paisatge emergent (30 poetes catalanes del segle XX), o Parlano le donne, poetesse catalane del XXI secolo.

 

http://www.escriptors.cat/autors/sanchezmustichc

 


Tags: nostromo

Publicado por gala2 @ 3:26  | ENCUENTROS DE POETAS
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios